Kitosia Enterprise [KC0020327-U] telah ditubuhkan pada 29 September 2013 yang lalu sehingga kini (2015). Kami adalah sebuah syarikat yang beroperasi melalui online buat sementara dan sedang membangun ke arah membuka sebuah premis, akan datang. Syarikat ini diasas oleh seorang kartunis yang pernah berkarya di Majalah Fuyyoo!

Waktu Operasi  :
  • Kami membuka sebarang tempahan pada setiap hari melalui talian.
  • Waktu urusan jual beli atau pertanyaan melalui talian pada pukul 9.00am-6.00pm aktif.(call)
  • Waktu pertanyaan melalui online (whatsapp/fb message) pada bila-bila masa sahaja.
  • Sabtu & Ahad adalah cuti, sebarang urusan pertanyaan melalui telefon tidak akan dilayan. Pertanyaan hanya dibuka secara online sahaja.
Hubungi Kami :Tagline :
"Design Impian Anda" / "Design Your Dreams"

Misi
Menjadi sebuah syarikat penerbitan yang menerbitkan karya komik yang bertaraf antarabangsa dan berkualiti tinggi.

Visi
Membuka peluang kerjaya kepada individu yang berbakat melukis bergerak bersama organisasi membina cerita-cerita yang berkualiti tinggi untuk pasaran tempatan dan antarabangsa.

Jenis bisnes
Kami menerima tempahan rekaan grafik, menjual produk rekaan grafik, menerbit dan menjual buku, bengkel melukis dan seminar.

Bahasa Blog
Melayu

© HAK CIPTA TERPELIHARA. Dilarang sama sekali mengambil hasil kerja artist tanpa kebenaran bertulis. Segala kerja tangan artist adalah dibawah © Hak Cipta Kitosia Enterprise. Melainkan hasil karya yang telah dinyatakan percuma untuk digunakan. Jika anda berminat untuk menggunakan hasil karya kami, sila private message pihak admin.